Over ons

Wij zijn Jordi Huybregts en Thed van de Kerkhof. Samen zijn we in de zomer van 2020 het Kempisch Voetbal Collectief gestart. In de Kempen zagen we dat er buiten de reguliere verenigingen weinig werd gedaan op het gebied van voetbal. Daarom willen we de kinderen wat extra’s kunnen bieden. Met het Kempisch Voetbal Collectief organiseren we verschillende evenementen en hebben we onze eigen voetbalschool. Altijd staat plezier voorop! Wij willen graag samen met de kinderen superleuke voetbalherinneringen maken, waar ze over vele jaren nog met plezier aan terugdenken.

In het dagelijks leven zijn wij zelf ook veel met voetbal bezig. Hieronder stellen wij onszelf daarom even kort voor:

Jordi Huybregts

Eigenaar Kempisch Voetbal Collectief

Vanaf mijn 5e staat mijn leven in het teken van maar één ding: voetbal!

Op mijn 18e stond ik aan het begin van een carriere als jeugdtrainer. Na een stage bij Willem II/RKC en Brabant United werd ik na 2 jaar eindverantwoordelijk voor mijn eigen elftal en heb ik vanaf dat moment van mijn hobby mijn beroep mogen maken. Na een jaar FC Den Bosch ben ik terecht gekomen binnen de jeugdopleiding van PSV, waar ik momenteel nog steeds werkzaam ben als jeugdtrainer. Naast dit trap ik zelf ook nog een balletje binnen de selectie van V.V. Hapert.

Ik wil graag mijn passie overbrengen aan kinderen die ook niets liever doen dan voetballen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met jullie er voor te zorgen dat voetbal meer is dan alleen maar een spelletje. Zie ik je snel?

Thed van de Kerkhof

Eigenaar Kempisch Voetbal Collectief

Alweer ruim 20 jaar geleden ben ik als klein jongetje begonnen met voetballen en dat doe ik nu nog steeds met veel plezier in de selectie van v.v. Hapert. Hiernaast speel ik ook nog wekelijks een potje zaalvoetbal binnen de Kempische competitie.

Naast het zelf spelen van het mooiste spelletje voetbal, ben ik in het dagelijks leven veel met voetbal en andere sporten bezig. Als docent Lichamelijke Opvoeding en als jeugdtrainer bij v.v. Hapert laat ik kinderen hun talenten ontdekken, om deze verder met plezier te ontwikkelen.

Ik vind het dan ook supergaaf om vanuit mijn rol bij het Kempisch Voetbal Collectief samen met jullie mooie voetbalmomenten te gaan beleven! Tot snel!