Voetbalschool KVC

Met plezier ontwikkelen! Dat is wat wij, Jordi en Thed van het Kempisch Voetbal Collectief, belangrijk vinden. Met onze KVC Voetbalschool reizen we door regio de Kempen om zoveel mogelijk kinderen te laten ontwikkelen op zijn of haar niveau. Vanuit verschillende voetbalthema’s worden de spelers uitgedaagd om het maximale uit zichzelf te halen en te genieten van het mooiste spelletje, voetbal!

8-weekse;
Een blok van Voetbalschool KVC duurt 8 weken. Dit houdt in dat we elke 8 keer 75 minuten zullen gaan trainen met alle kinderen die zich hier voor aanmelden. De groep waarin wordt getraind zal uit maximaal 12 spelers bestaan en elke week zal er een nieuw thema centraal staan waar we op gaan trainen. Al deze thema’s zijn aspecten die in het voetbal terug komen en hopelijk kunnen de kinderen daardoor nog beter ontwikkelen. Naast dit vinden we plezier nog het allerbelangrijkste. Ons streven is dan ook; ‘met plezier ontwikkelen.’ 

Voor wie?
Iedereen die tussen de 8 en 15 jaar is, is welkom voor de 8-weekse trainingen.

Kosten;
De kosten om deel te nemen aan de 8-weekse bedraagt 100,- per kind. In dit bedrag zit ook een officieel Voetbalschool KVC tenue inbegrepen. Daarnaast heeft ook iedereen de mogelijkheid om zijn eigen initialen op zijn tenue te krijgen. Ook dit zit er bij inbegrepen.

Locatie;
We streven er naar om op verschillende locaties de 8-weekse aan te bieden, zodat zoveel mogelijk kinderen uit de Kempen hier plezier aan kunnen beleven.

Wil je meer informatie over Voetbalschool KVC? Stuur dan even een mailtje naar info@kempischvoetbalcollectief.nl
 
 

Ga naar de verschillende blokken van de Voetbalschool KVC 8-weekse!